Als u echt kieskeurig bent over uw water, kunt u geld besparen door te investeren in een waterkan. Wanneer u overschakelt naar gefilterd water, smaakt het net zo vers als flessenwater en we beloven dat u het verschil niet zult weten.

We zijn allemaal op zoek naar manieren om het leven gemakkelijker te maken, dus filters die alleen om de zoveel tijd hoeven te worden vervangen (d.w.z. eens per maand) zijn ideaal. Het is echter verstandig om de stijl en het merk filter te controleren voordat u een kan kiest, omdat sommige filters meer gedoe kunnen veroorzaken dan ze waard zijn. Sommige cartridges hebben meer tijd nodig om te filteren, dus je moet onthouden dat je de kan regelmatig moet vullen, anders kom je in een mum van tijd weer in de fles.

Bij het kiezen van een kan denk je misschien dat een funky gevormde er cool uitziet, maar je zult behoorlijk verlegen zijn als je hem thuis krijgt en het past niet in je koelkastdeur, dus overweeg of je je water gekoeld moet hebben of niet voordat u een kan koopt.

Onze selectie van de beste waterfilterkannen

1. ZEROWATER 7-KOPKAN

Voor als u wilt dat uw drinkwater ECHT zuiver is

1. ZEROWATER 7-CUP JUG

ZeroWater beweert het enige waterfiltermerk te zijn dat het equivalent van gezuiverd flessenwater in uw huis levert. De ZeroWater-kannen gebruiken een 5-traps filtersysteem om dit te bereiken en om zijn claim te bewijzen, wordt de kan geleverd met een TSD-meter (totaal opgeloste vaste stoffen), zodat u uw water kunt controleren voor en nadat het is gefilterd.

Dus werkt het? Ja. We probeerden twee kraanwatermonsters, waarbij de ene een waarde van 270PPM (parts per million) had en de andere een waarde van 280PPM, en nadat ze door het ZeroWater-systeem waren geleid, hadden beide monsters een nulwaarde. We hebben vervolgens water gefilterd met een 280PPM-waarde in twee afzonderlijke Brita-kannen en hebben metingen gevonden van 222PPM en 171PPM.

2. BRITA MARELLA XL WATERFILTERKAN

Een vertrouwd merk dat in alle koelkasten past

BRITA MARELLA XL WATERFILTERKAN

De Brita Marella XL-waterfilterkan is een betrouwbaar merk en is een van de beste waterzuiveringskannen voor de koelkast omdat de vorm en de vorm perfect in de deur passen. Het is echter enigszins misleidend in grootte, omdat 3,5 liter de totale capaciteit is, maar de capaciteit van het gefilterde water is slechts 2 liter. Deze waterzuiveraar neemt Brita MAXTRA-filters die, hoewel prijzig, chloor, kalk en alle andere onzuiverheden met succes uit uw water verwijderen.

3. BERKEY GROOT WATERZUIVERINGSSYSTEEM

Een grote tank die een oplossing op lange termijn biedt voor gezuiverd water wanneer u dit het meest nodig hebt

BERKEY BIG WATER PURIFICATION SYSTEM

Oké, dus dit lijkt misschien een beetje OTT, maar dit waterzuiveringssysteem is ontworpen voor mensen die oplossingen op lange termijn nodig hebben. Als je in een gebied woont waar het water niet veilig is om te drinken, of als je geen toegang hebt tot leidingwater, kan deze industriële optie zelfs het vuilste water uit rivieren, vijvers en buitenlandse watervoorraden zuiveren. Het is enorm, dus we geven je niet de schuld als je het niet mee wilt sjouwen, maar het kan handig zijn als je voor een serieuze tijd gaat kamperen. De filters hoeven slechts om de 22.700 liter te worden vervangen, dus het is niet veel gedoe als je echt gezuiverd water moet hebben.