Zoekresultaten

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.description }}


{{ message.message }}

Algemene informatie

Gusto is een trendy, design restaurant in hartje Genk. De zaak wordt bezield door een jong team met aan het hoofd Ardan Boffé geflankeerd door zijn zus en zijn vriendin. Wij staan samen voor hoogwaardige, kraakverse ingrediënten, verfijnd gebracht in een sympathiek, gastvrij, no-nonsense kader. Gusto staat open voor iedereen, dus niet enkel voor de hippe hotelgasten van Carbon hotel.

De dag begint in Gusto met de ontbijtjes, op werkdagen uitgeserveerd tot 10u, in het weekend tot 11u. Onze ontbijtdames verzorgen de lekkerste ontbijtjes van buffet tot uitgeserveerd luxe ontbijt in verschillende gangen. Voor elk wat wils. Aangezien we zeer vroeg open zijn, kiezen heel wat Genkenaren ervoor om de eerste kop koffie met krant bij ons te nemen, dit zorgt voor een gezellige mix van Nationale en Internationale gasten. ‘s Morgens lopen onze leveranciers af en aan met de ingrediënten voor de dag.

Vanaf 12u werkt onze chef voor u in een open keuken, met dagverse producten. De kaart is klassiek Belgisch-Frans geïnspireerd, modern en verfijnd gebracht. Speciaal op de kaart is ook onze sushi & sashimi. Een logische keuze vanwege de dagverse aanvoer van verse vis. Elk gerecht is een kunstwerkje op het bord. Drinkt u graag een glas wijn dan hebben we goed nieuws. Wij hebben 20 wijnen die per glas geschonken kunnen worden via ons enomatic systeem in de wijnbar. Dit uiteraard naast onze zeer uitgebreide wijnkaart, waarin tal van bekende en minder bekende parels verscholen zitten. Dit betekent echter niet dat we geen aandacht schenken aan onze huiswijntjes, die ook met zorg en oog voor kwaliteit geselecteerd worden.
Speciaal aan Gusto, in tegenstelling tot vele andere restaurants, is de degustatiekaart (Een apart stukje in de menukaart) Deze degustatiekaart laat toe om al onze à la carte gerechten in kleinere porties te bestellen. Zo kan eenieder naar hartelust gerechtjes combineren, zonder te vervallen in een eentonigheid van smaken. Een culinaire reis kan beginnen.


Ook gin en grappa liefhebbers kunnen ook hun hart ophalen. We kijken steeds uit naar nieuwe smaken op de markt en serveren deze steeds met de gepaste tonic en garnituren.

Onze lunchformule op werkdagen is erg leuk omdat die toelaat aan de vaste prijs van 28 euro pp, 2 gerechtjes te kiezen uit de degustatiekaart incl koffie of dessert. Voor 28 euro pp behoren dus ook alle dagverse luxe producten zoals kreeft, kingkrab, Black Angus ossenhaas etc tot de mogelijkheden. Niks staat u natuurlijk in de weg om te klassiek te kiezen voor een lekker garnaalkroketje gevolgd door een stukje ossenhaas met handgesneden frietjes. Ook vegetariërs krijgen steeds een leuk dagvers alternatief. Ook daar weer dus, geheel de vrije keuze om nieuwe gerechtjes te proberen aan een uiterst voordelig tarief.

Dineren moet een totaalbeleving zijn. U kan daarom beginnen met een aperitief in de wijnbar met een hapje of op een van onze terrassen om vervolgens in het restaurant rustig te tafelen. Wil u zich laten verrassen? Kies dan voor een van onze menu’s al dan niet met aangepaste wijnen. We hebben 3 formules: Seizoensmenu (Klassieke porties, seizoensgebonden ingrediënten) , Klassiek Menu (Klassieke ingrediënten van zeer hoogwaardige kwaliteit, die iedereen lust, normale porties) of het degustatiemenu (Verfijnde gerechtjes in kleinere porties, min 4 gangen, zodat u een minimum van diverse smaken en gerechtjes kan proeven)

Wenst u iets te vieren? Feestelijke gebeurtenissen zoals verjaardagsfeestjes, familiefeesten, babyborrels, jubilea, huwelijksdiners, recepties, walking dinners, barbecues in de zomer, worden op maat door ons verzorgd rekening houdende met uw budget. We zijn hier in gespecialiseerd en kunnen u van begin tot eind begeleiden en zo u wenst tips en advies geven om zo perfect mogelijk datgene te verwezenlijken wat u voor ogen heeft. Kleine extra’s die een wereld van verschil maken.

Neem contact met ons op, voor vrijblijvende info of reserveer uw tafeltje. Alvast hartelijk dank voor uw interesse in Gusto!


Naam
Gusto
Type
Restaurant - Wijnbar
Keuken
Frans-Belgisch, Grill, Mediterraanse toets
Sterren
4 sterren (85 beoordelingen)
Adres
Europalaan
3600
Telefoon
089 32 29 29


Openingsuren

Maandag Ontbijt 7u-10u (ontvangst : natafelen mogelijk!). Keuken van 12-22u
Dinsdag Ontbijt 7u-10u (ontvangst : natafelen mogelijk!). Keuken van 12-22u
Woensdag Ontbijt 7u-10u (ontvangst : natafelen mogelijk!). Keuken van 12-22u
Donderdag Ontbijt 7u-10u (ontvangst : natafelen mogelijk!). Keuken van 12-22u
Vrijdag Ontbijt 8u-10u (ontvangst : natafelen mogelijk!). Keuken van 12-22u
Zaterdag Ontbijt 8u-10u (ontvangst : natafelen mogelijk!). Keuken van 17u30-22u
Zondag Ontbijt 7u-10u (ontvangst : natafelen mogelijk!). Keuken van 12-22u

Promoties


Pintxos: Elke vrijdag in 2015

Gusto trakteert elke vrijdag (geen reservatie nodig) op gratis hapjes bij de drankjes tussen 17u en 19u! Kom genieten en gezellig het weekend inzetten!


Lunch

Elke werkdag tussen 12-15u een lunch aan 28 euro pp:
U kan zelf 2 degustatiegerechtjes uit de kaart kiezen incl koffie of dessert.
http://gustocarbon.be/nl/businesslunch


Actie van Stad Genk : "Iedereen donderdagt" : Wij doen mee!

Gratis glaasje prosecco pp bij keuze van een van onze menu’s

Betalingsmogelijkheden

Cash
Visa
Maestro
Master Card
American Express
Diners Club

Foto's


Reacties van bezoekers

Rob
Rob

09-08-2011 15:10

Pure luxury, great food in the restaurant, young dynamic team serving star quality food! Top
Andere restaurants in de buurt

Restaurant - Wijnbar Gusto 3600

Gusto

Restaurant - Wijnbar te 3600

Restaurant De Boote 3600 Genk

De Boote

Restaurant te 3600 Genk

frituur penske vol 3600 genk

penske vol

frituur te 3600 genk

Grieks Restaurant Restaurant- Traiteur Alexandros 3600 Genk

Restaurant- Traiteur Alexandros

Grieks Restaurant te 3600 Genk

frituur Brethof 3600 Genk

Brethof

frituur te 3600 Genk

restaurant Stiemerheide 3600 Genk

Stiemerheide

restaurant te 3600 Genk

Frans Restaurant Hotel Stiemerheide - De Kristalijn 3600 Genk

Hotel Stiemerheide - De Kristalijn

Frans Restaurant te 3600 Genk

frituur Kiekekot 3600 Genk

Kiekekot

frituur te 3600 Genk

Chinees Restaurant Bascule 3600 Genk

Bascule

Chinees Restaurant te 3600 Genk

Brasserie Sportopolis Arena Genk 3600 Genk

Sportopolis Arena Genk

Brasserie te 3600 Genk

frituur Withofs 3600 Genk

Withofs

frituur te 3600 Genk

frituur Frituur Withofs 3600 Genk

Frituur Withofs

frituur te 3600 Genk

Aanbevolen