Zoekresultaten

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.description }}


{{ message.message }}

Algemene informatie


Naam
De Jachthoorn
Type
restaurant
Sterren
3 sterren (242 beoordelingen)
Adres
Doornstraat 11
2550 Kontich
Telefoon
03/458/21/21
Fax
03/457/93/77
Website


Openingsuren

Maandag nog niet bekend
Dinsdag nog niet bekend
Woensdag nog niet bekend
Donderdag nog niet bekend
Vrijdag nog niet bekend
Zaterdag nog niet bekend
Zondag nog niet bekend

Promoties

restaurant De Jachthoorn heeft momenteel geen promoties.

Betalingsmogelijkheden

Cash
Visa
Maestro
Master Card
American Express
Diners Club

Foto's


Reacties van bezoekers

description Emoticon 24
RJ

04-04-2019 10:59

GEWOON SCHANDALIG SLECHTt!!!
Niet aan te raden!
Marktmenu met de hele familie…
Als hapje 1 sneetje(!) gebakken witte pens met een klein beetje ondefinieerbare saus zonder enige smaak. Als voorgerecht 1(!) klein ‘garnaalkroketje van exact 5 cm lang die je zo in de diepvries in de supermarkt kan krijgen, van de goedkoopste soort want geen grijze garnaal (ook geen zout of peper trouwens) gezien of geproefd.
Dan een ‘tomatensoepje’, poeder en water, de minuut soepjes van een A-merk zijn lekkerder want ook hier nul (0) kruiding. Wel korrelig en bloemsmaak
Het hoofdgerecht was een slecht doorbakken, nog rosé hoevekip met iets van ‘champignonsaus’ uit een pakje. Als garnituur: een halve wortel(!) en 5 kleine diepvrieskroketjes.
Als desert mochten we volgens de kaart kiezen… de bediening dacht daar anders over want we kregen een net ontdooide chocomouse met (alweer) een halve(!) aardbei.
Om het verhaal compleet te maken kregen we een wijntje, wit en rood, beide voor de restaurateur inkoop 3,76€ (excl. btw), op onze rekening 25€ per fles!!!
Water hier natuurlijk uit de kraan maar in een duur uitziende eigen fles met logo van de zaak en dus dubbel betalen.
Komt nog bij dat de bediening te wensen over liet, en dat er heel veel lawaai was zodat een normaal gesprek bijna onmogelijk werd.
Een dikke schande!
Niet iets om terug te keren of aan te raden…

Philip
Philip

05-05-2012 19:02

Maandag 1mei met 17 personen gaan eten in Restaurant De Jachthoorn. Iedereen koos de menu, het eten bleek echter ondermaats voor de hoge prijs: De vis werd rauw geserveerd, soep te zout, etc. Elke nieuwe schotel liet zeer lang op zich wachten en bleek dan echt niet zo bijzonder te zijn. Wij zijn alvast teleurgesteld over dit adres.

bernard
bernard

16-01-2012 15:52

Er wordt gepikt in de auto’s op de parking, er wordt gepikt in de zalen ! VOORAL NERGENS IETS ONBEWAAKT ACHTERLATEN.

Bellon Chris
Bellon Chris

27-01-2011 15:21

Van 2003 tot 2008 kozen wij de Jachthoorn met de All-In marktmenu voor ons jaarlijks etentje met het bowlingteam. Wij waren vertrouwd met de vlotte en vriendelijke bediening, het lekkere en voldoende eten en de drankenformule die niemand nog op zijn dorst liet. Anno 2010 bestaat de All-In menu nog steeds, echter met een ondermaats amateuristische bediening, onooglijk kleine porties eten die ons letterlijk op onze honger lieten en amper voldoende wijn om er een gezellige avond van te maken. Zelfs een tafelkleed op de houten tafels kon er niet meer af en we moesten het doen met een papieren onderlegger. Toen we uiteindelijk nog een laatste drankje wilden gebruiken om 23u was er geen bediening meer te bespeuren en werd ons na lange tijd weinig subtiel meegedeeld dat we niet langer welkom waren. Een echte afknapper en meteen het einde van een jaarlijkse traditie voor ons. Onbegrijpelijk dat zulk een bloeiende zaak in dit aangename kader door de nieuwe eigenaars wordt herleid tot dit niveau.   

Sena Peggy
Sena Peggy

27-01-2011 15:21

Bij ons was het weer leng geleden dat we er waren geweest,
Toen we toekwamen was er geen plaats meer op het terras begrijpelijk het was heel mooi weer en we hadden niet gereserveerd geen punt zijn binnen gaan zitten en we verschoten van de mooie renovatie werken die gedaan waren.
het eten was weer top en de bedieng was ook heel goed.
Studio 100 doe zo verder.
Mvg Peggy

anoniem
anoniem

27-01-2011 15:21

anoniem ,eten van mindere kwaliteit ,veel water gedronken ,zonde van deze mooie locatie

vercauteren marcel
vercauteren marcel

25-06-2009 10:11

op 12 juni hadden wij een diner met Lions Kontich. We kozen dit etablissment om in eigen streek te blijven, bovendien geen parkingproblemen. Er werd een diner afgesproken met een drankenformule aan 5 uur te beginnen om 19.30u. Bij aankomst om 19.45 was er nog niemand bediend. Het aperitief dat een uur zou duren werd al om 20.30 afgebroken. Geen enkele negatieve opmerkingen evenwel omtrent de hapjes en het menu. Zeer verzorgde gerechten en iedereen wat dat betreft tevreden. Zwaarste negatief punt was de wijnbediening die ondermaats was. OP diverse momenten zat zowat de grote meerderheid van het 40 koppig gezelschap met lege glazen.Terwijl de meesten nog aanschoven voor het kaasbuffet werd reeds koffie bediend ipv wijn ook al was het nog ver voor middernacht. Iets na middernacht was het niet meer mogelijk nog iets te bekomen. De drankenformule komt dus neer op iets meer dan 4 uur en dan nog met mondjesmaat…

wesley Vanspuyenbroeke
wesley Vanspuyenbroeke

02-06-2009 16:16

Het slechtste wat ik ooit gegeten heb!
vlees dat slecht gebakken was en saus uit een pakje!
man man man!
binnenkort geven ze nog samsonworst en samsonlimonade.
dat zal zeker een beter kwaliteit zijn.

Wijckmans Willy
Wijckmans Willy

27-05-2009 21:50

Meer dan 10 jaar geleden leerden wij de jachthoorn kennen als een plaats waar je zowel voor een feest als voor een etentje extra in de watten werd gelegd. We hebben er enkele feesten gegeven en zijn er ook regelmatig gaan eten in het restaurant. Nooit viel er iets aan te merken op de kwaliteit of de bereiding van het eten tot echter op heden. Scampi’s waarvan het darmkanaal niet verwijderd was en bij een ander gerecht frieten die zeer vettig waren, zaken die vroeger ondenkbaar waren. Een opmerking hierover resulteerde enkel in het antwoord van de kelner “zal het doorgeven in de keuken” en daarmee was blijkbaar de kous af want verder hebben we geen reactie van wie dan ook ontvangen. Voor ons wordt dit restaurant voorlopig van ons lijstje geschrapt. De overname is blijkbaar geen goede zaak geweest voor dit restaurant.

noels guy
noels guy

14-04-2009 21:11

Heel mooie ligging met veel ruimte,maar zeer slecht onderhouden(is dringend aan vernieuwing en restauratie toe). Misschien zullen de mensen van studio 100 er rekening mee houden. Wordt er ook rekening gehouden met mensen in een rolstoel want de parking is alles behalve, er zijn trouwens geen voorziene plaatsen voor mensen in een rolstoel .De kasseistenen en de drempels maken het bijzonder moeilijk om binnen te komen zonder stevige hulp!
Service en bediening tijdens recepties(we zijn er meerdere malen geweest) kunnen een stuk beter en vriendelijker! Hopelijk help ik met mijn mening de mensen van studio 100 die de zaak overnemen want een mooie gelegenheid voor feesten en recepties is een pluspunt voor de streek !
Andere restaurants in de buurt

Bistro Afspanning De Jachthoorn 2550 Kontich

Afspanning De Jachthoorn

Bistro te 2550 Kontich

restaurant De Jachthoorn 2550 Kontich

De Jachthoorn

restaurant te 2550 Kontich

Frans Restaurant Brasserie L'esprit 2610 Wilrijk (Antwerpen)

Brasserie L'esprit

Frans Restaurant te 2610 Wilrijk (Antwerpen)

Brasserie Brasserie Georges 2610 Wilrijk (Antwerpen)

Brasserie Georges

Brasserie te 2610 Wilrijk (Antwerpen)

Turks Restaurant Mezze Bar Efes 2610 Antwerpen

Mezze Bar Efes

Turks Restaurant te 2610 Antwerpen

restaurant De Lindekens 2610 Wilrijk

De Lindekens

restaurant te 2610 Wilrijk

Restaurant China City 2610 Wilrijk (Antwerpen)

China City

Restaurant te 2610 Wilrijk (Antwerpen)

Eetcafé restaurant Passe-vite 2610 Antwerpen

Passe-vite

Eetcafé restaurant te 2610 Antwerpen

frituur Bently's 2610 Wilrijk

Bently's

frituur te 2610 Wilrijk

Restaurant Daily 2610 Antwerpen

Daily

Restaurant te 2610 Antwerpen

restaurant Sole Pizzeria 2610 Wilrijk (Antwerpen)

Sole Pizzeria

restaurant te 2610 Wilrijk (Antwerpen)

restaurant Grand Café Ca Va 2610 Wilrijk

Grand Café Ca Va

restaurant te 2610 Wilrijk

Aanbevolen