Zoekresultaten worden geladen

64x64

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.description }}

toon meer






Andere restaurants in de buurt

restaurant/bistro onder de linden 3621 rekem restaurant/bistro onder de linden
  • Huidige beoordeling restaurant/bistro onder de linden 3621 rekem: 3,27969
- restaurant/bistro - 3621 rekem
Restaurant Het Poortgebouw - Domein Reckheim 3621 Rekem Restaurant Het Poortgebouw - Domein Reckheim
  • Huidige beoordeling Restaurant Het Poortgebouw - Domein Reckheim 3621 Rekem: 3,27083
- Restaurant - 3621 Rekem
Belgisch restaurant In De Oude God 3621 Lanaken Belgisch restaurant In De Oude God
  • Huidige beoordeling Belgisch restaurant In De Oude God 3621 Lanaken: 3,29168
- Belgisch restaurant - 3621 Lanaken
restaurant Vogelsanck 3621 Rekem (Lanaken) restaurant Vogelsanck
  • Huidige beoordeling restaurant Vogelsanck 3621 Rekem (Lanaken): 3,44878
- restaurant - 3621 Rekem (Lanaken)
Belgisch restaurant De Wissel 3621 Rekem Belgisch restaurant De Wissel
  • Huidige beoordeling Belgisch restaurant De Wissel 3621 Rekem: 3,34522
- Belgisch restaurant - 3621 Rekem
frituur 't Frituurke 3620 Lanaken frituur 't Frituurke
  • Huidige beoordeling frituur 't Frituurke 3620 Lanaken: 2,92537
- frituur - 3620 Lanaken
restaurant pasta&vino 3621 rekem restaurant pasta&vino
  • Huidige beoordeling restaurant pasta&vino 3621 rekem: 2,7386
- restaurant - 3621 rekem
frituur Peper en Zout 3620 Lanaken frituur Peper en Zout
  • Huidige beoordeling frituur Peper en Zout 3620 Lanaken: 3,0746
- frituur - 3620 Lanaken
frituur Peper en Zout 3621 Rekem frituur Peper en Zout
  • Huidige beoordeling frituur Peper en Zout 3621 Rekem: 3,45386
- frituur - 3621 Rekem
frituur Frituur Peper en Zout 3620 Lanaken frituur Frituur Peper en Zout
  • Huidige beoordeling frituur Frituur Peper en Zout 3620 Lanaken: 3,21737
- frituur - 3620 Lanaken
Bijwerken

De openingstijden van restaurant/bistro onder de linden

Maandag De openingstijden voor deze dag zijn nog niet bekend
Dinsdag De openingstijden voor deze dag zijn nog niet bekend
Woensdag De openingstijden voor deze dag zijn nog niet bekend
Donderdag De openingstijden voor deze dag zijn nog niet bekend
Vrijdag De openingstijden voor deze dag zijn nog niet bekend
Zaterdag De openingstijden voor deze dag zijn nog niet bekend
Zondag De openingstijden voor deze dag zijn nog niet bekend


restaurant/bistro onder de linden op de kaart

Toevoegen

Fotoalbums bekijken

Recenseren

Recente opmerkingen over restaurant/bistro onder de linden

les
les

zo 31 aug 2014

  • 3

nadat we hadden aangegeven dat we enkel een hoofdgerecht wilden bestellen en we ons wilden laten verrassen door de chef, kregen we na een 15 tal minuten een voorgerecht gepresenteerd met de daarbij behorende excuses dat de ober het verkeerd begrepen had en dat we nu enel een voorgerecht hadden gekregen. Dit smaakte naar behoren waardoor wij enigszins genoodzaakt ook een hoofdgerecht bestelden. de wijn a 5 euro per glas werd geserveerd, waarna een iets droge kabeljauw als hoofdgerecht werd geserveerd, met een lamsrack dat te doorbakken was. Nadat er iets van werd gezegd, beaamde de ober dat deze te doorbakken was. Bij einde van diner, sprak de collega chef kok me aan, en bood zijn excuses aan. Het excuus was dat de chef dacht dat we haast hadden, waarop ik zei, neen, had reeds aangegeven dat we vandaag vrij hadden, en dat haast nooit een excuus zou mogen zijn om een prachtig stukje vlees te doorbakken.\nTot mijn verbazing werd er niet een kopje koffie of glaasje wijn aangeboden maar kregen we de rekening gepresenteerd.\nAl met al was het eten redelijk en de prijs aan de hoge kant. Ik vind persoonlijk dat bij het maken en toegeven van twee fouten er een signaal van de uitbater zou mogen zijn, in de trend van een bakje koffie of iets dergelijks. Al met al, was de prijs kwaliteit ervaring onvoldoende waardoor wij als collega restauranthouders besloten hebben dat deze zaak prima is voor een glaasje bier, maar niet kan tippen aan de alternatieven die geboden worden in het dorp qua eet en diner experience. Wel wens ik de eigenaars een leermoment dat je een client het idee moet geven dat deze koning is, ipv een nare smaak

{ rapporteer }
les
les

zo 31 aug 2014

  • 3

nadat we hadden aangegeven dat we enkel een hoofdgerecht wilden bestellen en we ons wilden laten verrassen door de chef, kregen we na een 15 tal minuten een voorgerecht gepresenteerd met de daarbij behorende excuses dat de ober het verkeerd begrepen had en dat we nu enel een voorgerecht hadden gekregen. Dit smaakte naar behoren waardoor wij enigszins genoodzaakt ook een hoofdgerecht bestelden. de wijn a 5 euro per glas werd geserveerd, waarna een iets droge kabeljauw als hoofdgerecht werd geserveerd, met een lamsrack dat te doorbakken was. Nadat er iets van werd gezegd, beaamde de ober dat deze te doorbakken was. Bij einde van diner, sprak de collega chef kok me aan, en bood zijn excuses aan. Het excuus was dat de chef dacht dat we haast hadden, waarop ik zei, neen, had reeds aangegeven dat we vandaag vrij hadden, en dat haast nooit een excuus zou mogen zijn om een prachtig stukje vlees te doorbakken.\nTot mijn verbazing werd er niet een kopje koffie of glaasje wijn aangeboden maar kregen we de rekening gepresenteerd.\nAl met al was het eten redelijk en de prijs aan de hoge kant. Ik vind persoonlijk dat bij het maken en toegeven van twee fouten er een signaal van de uitbater zou mogen zijn, in de trend van een bakje koffie of iets dergelijks. Al met al, was de prijs kwaliteit ervaring onvoldoende waardoor wij als collega restauranthouders besloten hebben dat deze zaak prima is voor een glaasje bier, maar niet kan tippen aan de alternatieven die geboden worden in het dorp qua eet en diner experience. Wel wens ik de eigenaars een leermoment dat je een client het idee moet geven dat deze koning is, ipv een nare smaak

{ rapporteer }
les
les

zo 31 aug 2014

  • 3

nadat we hadden aangegeven dat we enkel een hoofdgerecht wilden bestellen en we ons wilden laten verrassen door de chef, kregen we na een 15 tal minuten een voorgerecht gepresenteerd met de daarbij behorende excuses dat de ober het verkeerd begrepen had en dat we nu enel een voorgerecht hadden gekregen. Dit smaakte naar behoren waardoor wij enigszins genoodzaakt ook een hoofdgerecht bestelden. de wijn a 5 euro per glas werd geserveerd, waarna een iets droge kabeljauw als hoofdgerecht werd geserveerd, met een lamsrack dat te doorbakken was. Nadat er iets van werd gezegd, beaamde de ober dat deze te doorbakken was. Bij einde van diner, sprak de collega chef kok me aan, en bood zijn excuses aan. Het excuus was dat de chef dacht dat we haast hadden, waarop ik zei, neen, had reeds aangegeven dat we vandaag vrij hadden, en dat haast nooit een excuus zou mogen zijn om een prachtig stukje vlees te doorbakken.\nTot mijn verbazing werd er niet een kopje koffie of glaasje wijn aangeboden maar kregen we de rekening gepresenteerd.\nAl met al was het eten redelijk en de prijs aan de hoge kant. Ik vind persoonlijk dat bij het maken en toegeven van twee fouten er een signaal van de uitbater zou mogen zijn, in de trend van een bakje koffie of iets dergelijks. Al met al, was de prijs kwaliteit ervaring onvoldoende waardoor wij als collega restauranthouders besloten hebben dat deze zaak prima is voor een glaasje bier, maar niet kan tippen aan de alternatieven die geboden worden in het dorp qua eet en diner experience. Wel wens ik de eigenaars een leermoment dat je een client het idee moet geven dat deze koning is, ipv een nare smaak

{ rapporteer }
les
les

zo 31 aug 2014

  • 3

nadat we hadden aangegeven dat we enkel een hoofdgerecht wilden bestellen en we ons wilden laten verrassen door de chef, kregne we na een 15 tal minuten een voorgerecht gepresenteerd met de daarbij behorende excuses dat de ober het verkeerd begrepen had en dat we nu enel een voorgerecht hadden gekregen. Dit smaakte naar behoren waardoor wij enigszins genoodzaakt ook een hoofdgerecht bestelden. de wijn a 5 euro per glas werd geserveerd, waarna een iets droge kabeljauw als hoofdgerecht werd geserveerd, met een lamsrack dat te doorbakken was. Nadat er iets van werd gezegd, beaamde de ober dat deze te doorbakken was. Bij einde van diner, sprak de collega chef kok me aan, en bood zijn excuses aan. Het excuus was dat de chef dacht dat we haast hadden, waarop ik zei, neen, had reeds aangegeven dat we vandaag vrij hadden, en dat haast nooit een excuus zou mogen zijn om een prachtig stukje vlees te doorbakken.\nTot mijn verbazing werd er niet een kopje koffie of glaasje wijn aangeboden maar kregen we de rekening gepresenteerd.\nAl met al was het eten redelijk en de prijs aan de hoge kant. Ik vind persoonlijk dat bij het maken en toegeven van twee fouten er een signaal van de uitbater zou mogen zijn, in de trend van een bakje koffie of iets dergelijks. Al met al, was de prijs kwaliteit ervaring onvoldoende waardoor wij als collega restauranthouders besloten hebben dat deze zaak prima is voor een glaasje bier, maar niet kan tippen aan de alternatieven die geboden worden in het dorp qua eet en diner experience. Wel wens ik de eigenaars een leermoment dat je een client het idee moet geven dat deze koning is, ipv een nare smaak

{ rapporteer }
karel
karel

vr 10 jul 2009

  • 5

een heerlijk restaurant met een prachtige ambiance!

{ rapporteer }
Frans en Kitty
Frans en Kitty

za 06 jun 2009

  • 5

Op de zonnige 2e juni per toeval bij jullie uitgekomen. We kozen het menu (Luikse salade met spekjes, Lamsrack in honing-thymsaus met asperges en als nagerecht vroegen wij of een kaasplankje mogelijk was. Dit alles lieten wij vergezeld gaan van jullie heerlijke (Argentijnse)huiswijn. Wat hebben we genoten !!
Het kopje van de zeer goede espresso was zelfs voorverwarmd. Nogmaals een compliment aan de keuken en aan de vriendelijke gastvrouw. 

{ rapporteer }
Jack
Jack

wo 25 feb 2009

  • 5

Heel leuk, knus, sfeervol restaurant met een vlotte en vriendelijke bediening.
Kwaliteit in zeer goede verhouding met prijs!!
Gevarieerde kaart met goede menu suggesties eveneens voor een goede prijs, eventueel vergezeld van een heerlijke wijn.
Dit restaurant is een echte aanrader voor een ontspannen avondje genieten!!

{ rapporteer }