{{ message.message }}

Algemene informatie over restaurant/bistro onder de linden


restaurant/bistro onder de linden


Openingsuren restaurant/bistro onder de linden, 3621 rekem

Maandag nog niet bekend
Dinsdag nog niet bekend
Woensdag nog niet bekend
Donderdag nog niet bekend
Vrijdag nog niet bekend
Zaterdag nog niet bekend
Zondag nog niet bekend

Foto's van restaurant/bistro onder de linden

Reacties van bezoekers over restaurant/bistro onder de linden, 3621 rekem

les
les

Sun Aug 31

nadat we hadden aangegeven dat we enkel een hoofdgerecht wilden bestellen en we ons wilden laten verrassen door de chef, kregen we na een 15 tal minuten een voorgerecht gepresenteerd met de daarbij behorende excuses dat de ober het verkeerd begrepen had en dat we nu enel een voorgerecht hadden gekregen. Dit smaakte naar behoren waardoor wij enigszins genoodzaakt ook een hoofdgerecht bestelden. de wijn a 5 euro per glas werd geserveerd, waarna een iets droge kabeljauw als hoofdgerecht werd geserveerd, met een lamsrack dat te doorbakken was. Nadat er iets van werd gezegd, beaamde de ober dat deze te doorbakken was. Bij einde van diner, sprak de collega chef kok me aan, en bood zijn excuses aan. Het excuus was dat de chef dacht dat we haast hadden, waarop ik zei, neen, had reeds aangegeven dat we vandaag vrij hadden, en dat haast nooit een excuus zou mogen zijn om een prachtig stukje vlees te doorbakken.\nTot mijn verbazing werd er niet een kopje koffie of glaasje wijn aangeboden maar kregen we de rekening gepresenteerd.\nAl met al was het eten redelijk en de prijs aan de hoge kant. Ik vind persoonlijk dat bij het maken en toegeven van twee fouten er een signaal van de uitbater zou mogen zijn, in de trend van een bakje koffie of iets dergelijks. Al met al, was de prijs kwaliteit ervaring onvoldoende waardoor wij als collega restauranthouders besloten hebben dat deze zaak prima is voor een glaasje bier, maar niet kan tippen aan de alternatieven die geboden worden in het dorp qua eet en diner experience. Wel wens ik de eigenaars een leermoment dat je een client het idee moet geven dat deze koning is, ipv een nare smaak

les
les

Sun Aug 31

nadat we hadden aangegeven dat we enkel een hoofdgerecht wilden bestellen en we ons wilden laten verrassen door de chef, kregen we na een 15 tal minuten een voorgerecht gepresenteerd met de daarbij behorende excuses dat de ober het verkeerd begrepen had en dat we nu enel een voorgerecht hadden gekregen. Dit smaakte naar behoren waardoor wij enigszins genoodzaakt ook een hoofdgerecht bestelden. de wijn a 5 euro per glas werd geserveerd, waarna een iets droge kabeljauw als hoofdgerecht werd geserveerd, met een lamsrack dat te doorbakken was. Nadat er iets van werd gezegd, beaamde de ober dat deze te doorbakken was. Bij einde van diner, sprak de collega chef kok me aan, en bood zijn excuses aan. Het excuus was dat de chef dacht dat we haast hadden, waarop ik zei, neen, had reeds aangegeven dat we vandaag vrij hadden, en dat haast nooit een excuus zou mogen zijn om een prachtig stukje vlees te doorbakken.\nTot mijn verbazing werd er niet een kopje koffie of glaasje wijn aangeboden maar kregen we de rekening gepresenteerd.\nAl met al was het eten redelijk en de prijs aan de hoge kant. Ik vind persoonlijk dat bij het maken en toegeven van twee fouten er een signaal van de uitbater zou mogen zijn, in de trend van een bakje koffie of iets dergelijks. Al met al, was de prijs kwaliteit ervaring onvoldoende waardoor wij als collega restauranthouders besloten hebben dat deze zaak prima is voor een glaasje bier, maar niet kan tippen aan de alternatieven die geboden worden in het dorp qua eet en diner experience. Wel wens ik de eigenaars een leermoment dat je een client het idee moet geven dat deze koning is, ipv een nare smaak

les
les

Sun Aug 31

nadat we hadden aangegeven dat we enkel een hoofdgerecht wilden bestellen en we ons wilden laten verrassen door de chef, kregen we na een 15 tal minuten een voorgerecht gepresenteerd met de daarbij behorende excuses dat de ober het verkeerd begrepen had en dat we nu enel een voorgerecht hadden gekregen. Dit smaakte naar behoren waardoor wij enigszins genoodzaakt ook een hoofdgerecht bestelden. de wijn a 5 euro per glas werd geserveerd, waarna een iets droge kabeljauw als hoofdgerecht werd geserveerd, met een lamsrack dat te doorbakken was. Nadat er iets van werd gezegd, beaamde de ober dat deze te doorbakken was. Bij einde van diner, sprak de collega chef kok me aan, en bood zijn excuses aan. Het excuus was dat de chef dacht dat we haast hadden, waarop ik zei, neen, had reeds aangegeven dat we vandaag vrij hadden, en dat haast nooit een excuus zou mogen zijn om een prachtig stukje vlees te doorbakken.\nTot mijn verbazing werd er niet een kopje koffie of glaasje wijn aangeboden maar kregen we de rekening gepresenteerd.\nAl met al was het eten redelijk en de prijs aan de hoge kant. Ik vind persoonlijk dat bij het maken en toegeven van twee fouten er een signaal van de uitbater zou mogen zijn, in de trend van een bakje koffie of iets dergelijks. Al met al, was de prijs kwaliteit ervaring onvoldoende waardoor wij als collega restauranthouders besloten hebben dat deze zaak prima is voor een glaasje bier, maar niet kan tippen aan de alternatieven die geboden worden in het dorp qua eet en diner experience. Wel wens ik de eigenaars een leermoment dat je een client het idee moet geven dat deze koning is, ipv een nare smaak

les
les

Sun Aug 31

nadat we hadden aangegeven dat we enkel een hoofdgerecht wilden bestellen en we ons wilden laten verrassen door de chef, kregne we na een 15 tal minuten een voorgerecht gepresenteerd met de daarbij behorende excuses dat de ober het verkeerd begrepen had en dat we nu enel een voorgerecht hadden gekregen. Dit smaakte naar behoren waardoor wij enigszins genoodzaakt ook een hoofdgerecht bestelden. de wijn a 5 euro per glas werd geserveerd, waarna een iets droge kabeljauw als hoofdgerecht werd geserveerd, met een lamsrack dat te doorbakken was. Nadat er iets van werd gezegd, beaamde de ober dat deze te doorbakken was. Bij einde van diner, sprak de collega chef kok me aan, en bood zijn excuses aan. Het excuus was dat de chef dacht dat we haast hadden, waarop ik zei, neen, had reeds aangegeven dat we vandaag vrij hadden, en dat haast nooit een excuus zou mogen zijn om een prachtig stukje vlees te doorbakken.\nTot mijn verbazing werd er niet een kopje koffie of glaasje wijn aangeboden maar kregen we de rekening gepresenteerd.\nAl met al was het eten redelijk en de prijs aan de hoge kant. Ik vind persoonlijk dat bij het maken en toegeven van twee fouten er een signaal van de uitbater zou mogen zijn, in de trend van een bakje koffie of iets dergelijks. Al met al, was de prijs kwaliteit ervaring onvoldoende waardoor wij als collega restauranthouders besloten hebben dat deze zaak prima is voor een glaasje bier, maar niet kan tippen aan de alternatieven die geboden worden in het dorp qua eet en diner experience. Wel wens ik de eigenaars een leermoment dat je een client het idee moet geven dat deze koning is, ipv een nare smaak

karel
karel

Fri Jul 10

een heerlijk restaurant met een prachtige ambiance!

Frans en Kitty
Frans en Kitty

Sat Jun 6

Op de zonnige 2e juni per toeval bij jullie uitgekomen. We kozen het menu (Luikse salade met spekjes, Lamsrack in honing-thymsaus met asperges en als nagerecht vroegen wij of een kaasplankje mogelijk was. Dit alles lieten wij vergezeld gaan van jullie heerlijke (Argentijnse)huiswijn. Wat hebben we genoten !!
Het kopje van de zeer goede espresso was zelfs voorverwarmd. Nogmaals een compliment aan de keuken en aan de vriendelijke gastvrouw. 

Jack
Jack

Wed Feb 25

Heel leuk, knus, sfeervol restaurant met een vlotte en vriendelijke bediening.
Kwaliteit in zeer goede verhouding met prijs!!
Gevarieerde kaart met goede menu suggesties eveneens voor een goede prijs, eventueel vergezeld van een heerlijke wijn.
Dit restaurant is een echte aanrader voor een ontspannen avondje genieten!!

Andere restaurants in de buurt

restaurant/bistro onder de linden 3621 rekem

onder de linden

restaurant/bistro te 3621 rekem

Restaurant Het Poortgebouw - Domein Reckheim 3621 Rekem

Het Poortgebouw - Domein Reckheim

Restaurant te 3621 Rekem

Belgisch restaurant In De Oude God 3621 Lanaken

In De Oude God

Belgisch restaurant te 3621 Lanaken

restaurant Vogelsanck 3621 Rekem (Lanaken)

Vogelsanck

restaurant te 3621 Rekem (Lanaken)

Belgisch restaurant De Wissel 3621 Rekem

De Wissel

Belgisch restaurant te 3621 Rekem

frituur 't Frituurke 3620 Lanaken

't Frituurke

frituur te 3620 Lanaken

restaurant pasta&vino 3621 rekem

pasta&vino

restaurant te 3621 rekem

frituur Peper en Zout 3620 Lanaken

Peper en Zout

frituur te 3620 Lanaken

frituur Peper en Zout 3621 Rekem

Peper en Zout

frituur te 3621 Rekem

frituur Frituur Peper en Zout 3620 Lanaken

Frituur Peper en Zout

frituur te 3620 Lanaken

frituur De Daal 3621 Rekem

De Daal

frituur te 3621 Rekem

Italiaans restaurant Pasta & Vino 3621 Rekem

Pasta & Vino

Italiaans restaurant te 3621 Rekem