Zoekresultaten

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.description }}


{{ message.message }}

Algemene informatie


Naam
De Groene Hendrickx
Type
restaurant
Sterren
3 sterren (172 beoordelingen)
Adres
Zuivelmarkt 25
3500 Hasselt
Telefoon
011 24 33 39
Fax
011 21 45 84
Website


Openingsuren

Maandag nog niet bekend
Dinsdag nog niet bekend
Woensdag nog niet bekend
Donderdag nog niet bekend
Vrijdag nog niet bekend
Zaterdag nog niet bekend
Zondag nog niet bekend

Promoties

restaurant De Groene Hendrickx heeft momenteel geen promoties.

Betalingsmogelijkheden

Cash
Visa
Maestro
Master Card
American Express
Diners Club

Foto's


Reacties van bezoekers

Wouter V
Wouter V

08-12-2012 10:21

Vorige week langs geweest. Het eten was zeker NIET speciaal. We waren met 5, dus verschillende dingen uitgeprobeerd. Vol-au-vent werd lauw opgediend. Witloof gegratineerd met puree, zag er niet uit en puree niet goed van smaak! Pasta ook niet warm en kleine portie! En de bediening… 1 ober heel beleefd, de andere, amai… Tijdens het eten bestelde ik gewoon een cola, kreeg ik een verschrikkelijk onbeleefd antwoord, dat meneer eerst het eten moest brengen! Ondertussen had hij wel al 3 glazen laten vallen, dus was misschien toch wel veiliger om het iemand anders te vragen! Voilà, dus gene cola, ook niet na brengen van eten (enkel nog 1 kom frietjes)... wel straf zenne, zo iemand vloog meteen, als ik zo’n zaak had. De andere ober bracht dit wel meteen in orde.
We waren zeker niet te spreken over deze service en ons zien daar zeker niet meer terug!

Niels
Niels

23-10-2012 13:16

Beste

Gisteren nam ik een kangoeroefilet met groene henderickx-gras + champignonnenroomsaus.
Dit was echter koud opgediend en gewoon uitermate slecht!
Tot overmaat van ramp heb ik een half uur na het eten in jullie restaurant diarree gekregen en ben ik heel de avond ziek geweest. Ik heb moeten overgeven en was echt doodziek. Ik zet nooit meer een voet in jullie restaurant. Deze praktijken zijn gewoon schandalig en ze moesten jullie ‘restaurant’ of laat maar zeggen broeikas van salmonella onmiddelijk sluiten! Een regelrechte schande!!!!!!!!!! Misschien zou een bezoekje van de smaakpolitie hier wel eens geschikt zijn.

Met vriendelijke groeten

Een furieuze ex-klant.

Nanno Kroen
Nanno Kroen

14-06-2012 15:51

We waren hier te eten met een groep van ongeveer 10 man. Daarom was ons gevraagd van te voren op te geven wat we wilden eten. Dit aan de hand van de kaart op hun website. Bij aankomst was er echter al direct het verzoek of twee deelnemers iets anders wilden bestellen, het stond namelijk niet (meer) op de kaart! De kaart op de website blijkt niet up to date te zijn. Bij deze een tip aan De Groene Hendrickx: vervang hem dan.
Het door mij en enkele anderen bestelde gerecht (tagliatella met scampi) zag er ook niet zo uit als verwacht. In de verste verte geen tagliatella te bekennen. Wel mie, maar dat is naar mijn weten toch echt iets anders dan tagliatella. De uitsmijter kwam met het toetje. Ik had graag een bananasplit gehad, echter kwam de bediening mij bedremmeld meedelen dat de bananen op waren.
Is het er slecht toeven bij De Groene Hendrickx? Als ze wat beter de puntjes op de i zetten denk ik van niet, maar ik kom er voorlopig even niet meer.

Daemen
Daemen

02-06-2012 09:39

Gisteren in de vooravond een salade niçoise gaan eten en toch wel zwaar teleurgesteld. Deze was werkelijk ondermaats en zeker een zaak van de Lodge-groep niet waardig. Aan de ene kant lag een hoopje tonijn met daarop enkele ansjovisjes. Aan de andere kant een blad romeinse sla opgevuld met wat rauwkost met vinaigrette (bij nader inzien dezelfde garnituur als bij de warme schotels van andere gasten) en daarlangs een 3-tal partjes tomaat, een kwart citroen en een takje selder of platte peterselie. Niks van dressing enkel een flesje olie als begeleiding. Heb dan maar de citroen uitgeknepen over de tonijn en er wat olie over gesprenkeld om het toch ietwat makkelijker naar binnen te doen schuiven maar smakelijk was het allerminst. Bij een lekkere salade niçoise verwacht ik als garnituur bv. een fatsoenlijke portie sla, wat groene boontjes, olijven, uiringen, gekookte ei, tomaten, eventueel stukjes gekookte aardappel en een goede dressing. Deze “salade” niçoise was spijtig genoeg niet voor herhaling vatbaar. Jammer !

MJL Bormans
MJL Bormans

02-05-2012 19:03

In het restaurant een zeer onvriendelijk ober op de kassabon staat zijn naam Kevin ik vroeg uitleg over een vis soort en kreeg een vrij brutaal antwoordt ,na het eten dessert kaart gevraagd daar hebben we 45 min opgewacht u kunt zich voorstellen dat de trek in een dessert en een kop koffie geheel over was ,heb mijn ongenoegen ook aan de persoon gemeld,op dat tijdstip was ondertussen 22.30 uur geen leidinggevende meer aanwezig .anders had ik zeker ter plekke een klacht ingediend
Dus voor mij geen volgende keer meer ,keus genoeg in Hasselt

brend klaesens
brend klaesens

11-04-2012 21:21

op woensdag 11-4-12 waren wij met negen personen bij de groene hendrickx naar binnen gegaan, aangezien wij niet gereserveerd hadden en toch vriendelijk gevraagd hebben of er voor ons eventueel een tafel vrij was aangezien de zaak toch half leeg was,werden wij zo onvriendelijk behandeld dat wij toch maar besloten hebben de zaak maar weer te verlaten.dit heb ik van mijn leven nog nooit meegemaakt dat wij zo behandeld zijn geworden,ik zal dan ook nooit meer een voet in deze zaak zetten,een garçon met een onverzorgd uiterlijk zat gewoon in zijn werkkleren aan de bar bier te drinken en door een garçon met een kaal hoofd werden wij uitgescholden,gewoon ongehoord dit heb ik nog nooit meegemaakt. 

verbruggen lutgart
verbruggen lutgart

28-07-2011 19:01

Telkens zeeeeeer lekker gegeten,absoluut een aanrader!Als je in Hasselt bent,maak zeker en vast een ommetje naar dit restaurant!Nog een voordeel:zeer goed betaalbaar!

Joke Vanspauwen
Joke Vanspauwen

20-03-2011 21:50

Great food, very bad service

anoniem
anoniem

27-01-2011 15:21

middelmatig eten,
trage bediening

enige pluspunt is het terras aan de achterzijde
Andere restaurants in de buurt

restaurant De Groene Hendrickx 3500 Hasselt

De Groene Hendrickx

restaurant te 3500 Hasselt

restaurant Oishii 3500 Hasselt

Oishii

restaurant te 3500 Hasselt

restaurant Unplugged Food 3500 Hasselt

Unplugged Food

restaurant te 3500 Hasselt

frituur Ketchup 3500 Hasselt

Ketchup

frituur te 3500 Hasselt

restaurant unpluggedfood 3500   Hasselt

unpluggedfood

restaurant te 3500 Hasselt

frituur Ketch-Up 3500 Hasselt

Ketch-Up

frituur te 3500 Hasselt

Internationaal restaurant Blue Olive 3500 Hasselt

Blue Olive

Internationaal restaurant te 3500 Hasselt

restaurant Goei Goesting 3500 Hasselt

Goei Goesting

restaurant te 3500 Hasselt

Frans Restaurant Jeffke 3500 Hasselt

Jeffke

Frans Restaurant te 3500 Hasselt

Frans Restaurant De Karakol 3500 Hasselt

De Karakol

Frans Restaurant te 3500 Hasselt

Eethuisje Villa Kakelbont 3500 Hasselt

Villa Kakelbont

Eethuisje te 3500 Hasselt

restaurant Jer 3500 Hasselt

Jer

restaurant te 3500 Hasselt

Aanbevolen