Zoekresultaten

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.description }}


{{ message.message }}

Algemene informatie


Naam
William's
Type
Brasserie
Keuken
Brasserie
Sterren
3 sterren (85 beoordelingen)
Adres
Zeedijk Wenduine 26
8420 Wenduine
Telefoon
050.41.06.10


Openingsuren

Maandag nog niet bekend
Dinsdag nog niet bekend
Woensdag nog niet bekend
Donderdag nog niet bekend
Vrijdag nog niet bekend
Zaterdag nog niet bekend
Zondag nog niet bekend

Promoties

Brasserie William's heeft momenteel geen promoties.

Betalingsmogelijkheden

Cash
Visa
Maestro
Master Card
American Express
Diners Club

Foto's


Reacties van bezoekers

description Emoticon 5
Nathalie

09-01-2017 21:57

Bel endroit très convivial, cuisine rafinee, super équipe très sympathique, bref un endroit à recommander

nicole
nicole

11-07-2016 16:14

niet te oen, blijf daar weg

anoniem
anoniem

02-09-2015 09:37

Hier gaan we nooit meer terug! Wij (gezin met 2 kinderen) zijn hier op een gezellige zomeravond beland, omdat er in 3 andere restaurants op de dijk geen plaats meer was. Teken aan de wand? Een blik op de menukaart toonde al de hoge prijzen voor een ‘gewone’ taverne op de dijk. Maar ok, dat is hun goed recht, maar respect en klantvriendelijkheid is onbetaalbaar en dat was hier echt niet aanwezig. Terwijl wij de menukaart bekeken, was ons 2-jarig zoontje (op zijn zitplaats) aan het brabbelen. Hij vroeg me iets en dat was blijkbaar te luid voor de eigenaar. Hij kwam vanachter de toog en wees met zijn vinger naar mijn zoontje en zei op kordate toon: “Zo niet hé vriend! Jij gaat hier rustig blijven en stil zijn zodanig dat de andere mensen ook kunnen eten.” Dit terwijl onze zoon me gewoon een speelgoed vroeg en zeker niet lastig was of deed. Hij zat ook mooi neer. We vonden dat respectloos en een sneer naar ons als ouders alsof we onze zoon niet goed opgevoed hadden. Toen we opstonden om te vertrekken en ook zeiden waarom, kon de man niet het niet nalaten nog even na te trappen. Hij riep (!) naar ons:“Ja, ga maar, dat is een goed idee. Dat kunnen we beter missen.” Nog voor we onze bestelling konden doorgeven, stonden we alweer buiten. Onze dochter van 4 was wat overstuur en vroeg waarom we meneer zo boos was en ze dacht dat ze geen eten kreeg. Zo’n onbeschoftheid op restaurant hebben we nog nooit meegemaakt en we gaan nochtans vaak met onze kinderen op restaurant.
Noot: We zijn uiteindelijk in een restaurant beland in het centrum van Wenduine, waar ze heel vriendelijk waren en ze ons zeiden bij vertrek dat we zo twee brave kindjes hebben.

Marie
Marie

21-07-2015 20:19

Een weekendje Wenduine eindigt in mineur wanneer we besluiten nog snel iets te eten. Op het enige terras waar nog plek was eten we nog een garnaalkroket en tomaat garnaal. “Kan ik frietjes krijgen plaats van brood?” Vraag ik aan de ober. “Tuurlijk mevrouw!” Maar wat hij er niet bij verteld is dat ik dan 3€ extra moet betalen, de prijs van een mini supplement frieten. Maar waar was mijn brood dan? Als we hier iets over zeggen na afrekening, maakt iemand ons op brutale wijze duidelijk dat ze niet voor niets werken en als we hen niet met rust laten zullen ze de politie bellen want het is 21juli en dan is er enkel tijd voor klanten die hun mond houden en braaf betalen.

Peevee
Peevee

08-07-2011 09:28

Vlotte,vriendelijke bediening.Nette,aangename inrichting,zowel van de zaak als het terras.Mijn echtgenote bestelde er een “croque Hawai”: een schijfje ananas uit conservenblik lag los op de toast, van het bijhorende groentenslaatje waren de tomaten ongepeld,wat nochtans een verzorgde indruk en klasse uitstraalt.Verder was de croque eetbaar.Ikzelf bestelde een “spaghetti Bolognèse”: overgegaarde spaghetti met een klef papje van tomaten en paprika’s,zoals in de meeste eetgelegenheden te lande.Is er dan echt geen enkele kok in gans België,die een deftige,eetbare spaghetti Bolognese kan klaarmaken?Een blik op de kaart leerde ons,dat voor uitgebreidere gerechten de traditionele “kustprijzen” worden gevraagd.Hopelijk is de prijs te verantwoorden door de kwaliteit,maar mijn ervaring met de eenvoudige maaltijd laat me toch enige argwaan koesteren.

annoniem
annoniem

27-01-2011 15:21

Geen aanrader! van kwaliteit en service is geen sprake…
Andere restaurants in de buurt

Brasserie William's 8420 Wenduine

William's

Brasserie te 8420 Wenduine

Brasserie Brasilia 8420 Wenduine

Brasilia

Brasserie te 8420 Wenduine

restaurant Tropic 8420 Wenduine (De Haan)

Tropic

restaurant te 8420 Wenduine (De Haan)

Restaurant Bristol 8420 De Haan

Bristol

Restaurant te 8420 De Haan

Belgisch restaurant Kallista 8420 Wenduine

Kallista

Belgisch restaurant te 8420 Wenduine

Brasserie Zeerust 8420 Wenduine

Zeerust

Brasserie te 8420 Wenduine

Restaurant Well-done 8420 De Haan

Well-done

Restaurant te 8420 De Haan

Belgisch restaurant Casanova 8420 De Haan

Casanova

Belgisch restaurant te 8420 De Haan

Brasserie Avenue 8420 Wenduine

Avenue

Brasserie te 8420 Wenduine

Frans Restaurant Falstaff 8420 De Haan

Falstaff

Frans Restaurant te 8420 De Haan

frituur Els Frituur-Snack 8420 Wenduine

Els Frituur-Snack

frituur te 8420 Wenduine

Belgisch restaurant La Maree 8420 Wenduine

La Maree

Belgisch restaurant te 8420 Wenduine

Aanbevolen