Zoekresultaten

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.description }}


{{ message.message }}

Algemene informatie


Naam
Sint Pietershoeve
Type
Brasserie
Keuken
Brasserie, Frans, Belgisch
Sterren
3 sterren (127 beoordelingen)
Adres
Damse Vaart Zuid 15
8340 Damme
Telefoon
050.35.75.60
Fax
050.82.06.86


Openingsuren

Maandag nog niet bekend
Dinsdag nog niet bekend
Woensdag nog niet bekend
Donderdag nog niet bekend
Vrijdag nog niet bekend
Zaterdag nog niet bekend
Zondag nog niet bekend

Promoties

Brasserie Sint Pietershoeve heeft momenteel geen promoties.

Betalingsmogelijkheden

Cash
Visa
Maestro
Master Card
American Express
Diners Club

Foto's


Reacties van bezoekers

A.Bakker
A.Bakker

21-08-2016 13:41

Beste lezer excuus voor mijn typefouten. Dit moet het zijn
Mijn ADVIES MIJDT VAN DEZE UITBATER HET TERRAS ALS PROTEST TEGEN DE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING DIE HIJ HIER BEZIGT.

A.Bakker
A.Bakker

21-08-2016 13:31

We waren 4 augustus ‘s morgens vertrokken uit Sluis op onze 14daagse vakantiefietstocht naar Tours in Frankrijk. Damme was ons eerste stadje. Even kijken voor een stop, ja daar was het terras van de St. Pietershoeve; ‘even een Cappucino’. We gingen zitten op het terras en bestelden die Cappucino met iets erbij. Ze hadden twee soorten Appeltaart of vandaag Kriekentaart. Nu eens geen appel maar kriekentaart. Na enige tijd kregen we de kriekentaart. Het bleek een verwarmde kriekenvla van fabriekkwaliteit en geen patisserie a la België maar okay bestooid met wat poedersuiker. We aten het op want ja de suikerspiegel moest op pijl voor de honderde km’s die we nog voor de boeg hadden. Toen kwam de afrekening, 2x Cappucinno á €4,- en 2x kriekentaart á €,6,-. We spraken de serveerster aan ; vast een rekenfout, €6,- voor de kriekentaart p/stuk? Dat is toch niet goed, we waren stomverbaasd. De reactie van haar nee hoor: ’ ja dat is de prijs”. We vielen bijna letterlijk van onze stoel en vroegen of we de manager konden spreken want de prijs kwaliteit van de kriekentaart was ronduit beschamend, zoniet het stukje kriekentaart was niet meer waard dan de helft van de prijs. De reactie van serveerster; nee de manager is bezig en niet bereikbaar.Na aandringen het bleek dat de manager helemaal niet druk was. iK SPRAAK HEM AAN OP DIE BELACHELIJK PRIJS MET HET DOEL OM HEM TE MELDEN DAT WE ONS ALS KLANT SLECHT BEHANDELD VOELDEN. In het gesprek wat volgde gaf hij aan dat het de normale prijs was; hij zie; ‘dit is petit Knokke en u bent de eerste die hier dit jaar iets van zegt’. De mensen betalen allemaal. Mijn reactie naar hem; ’ dit is geen faire prijs maar dit is afzetterij en niet meer normaal. Zijn reactie dan gaat u toch naar de winkel. Ik viel van mijn stuk: Conclusie: 1. De arrogante houding van de manager (het is hier petit Knokke?) toont totaal geen service gerichtheid. Het lef dat je kriekentaat vla puntjes voor €6,- p/stuk durft te verkopen is brutaal. Hoe durf je voor zo’n slecht stukje gebak (fabriekskwaliteit en geen patisserie) dit bedrag te vragen. 3. Dat je een klant zo durft te benaderen die reclameert over de kwaliteit is getuigt van een arrogante klantonvriendelijke instelling.
Mijn ADVIES mijt VAN DEZE UITBATER ALS PROTEST TEGEN DE PRIS/KWALITEIT VERHOUDING DIE HIJ BEZIGT.
Laat we als potentieële klanten deze uitbijter duidelijk maken zijn dat arrogant gedrag en zijn exorbitante prijzen op het terras onrechtvaardig zijn bij zijn!!!
huidig service niveau. Gelukkig hebben we elders in Begïe en Frankrijk tijdens onze fietstocht veel andere positieve ervaringen gehad over prijs/kwaliteit. Adri, Dordrecht, Nederland

Johan
Johan

22-10-2012 14:21

Op zaterdag 6 augustus 2011 zijn wij met in totaal 4 personen te gast geweest op het terras van de Sint Pieters hoeve in Damme.
Hier in het verleden goede ervaringen gehad: vriendelijke bediening ,lekkere tappas en niet te vergeten de mooie situering aan de Damse vaart.
We wilden nu iets drinken en een kleinigheidje eten.
Om het kort te houden: deze ervaring was zeer onvoldoende. De Crocque’s Sint Pietershoeve waren voor een deel verbrand en bestonden uit wat droog brood, gesmolten kaas en hier en daar een restje ham (aan zo’n armzalig gerecht verbind je toch zeker niet de naam van je zaak, en dat voor 9 euro voor een crocque). Ook de bediening was niet wat we gewend waren: ongeinterreseerd. We komen hier niet meer terug!
Andere restaurants in de buurt

Brasserie Sint Pietershoeve 8340 Damme

Sint Pietershoeve

Brasserie te 8340 Damme

restaurant 't Meiliedje 8340 Damme

't Meiliedje

restaurant te 8340 Damme

restaurant 3 Bis 8340 Damme

3 Bis

restaurant te 8340 Damme

Bistro De Smisse 8340 Damme

De Smisse

Bistro te 8340 Damme

Frans Restaurant Pallieter 8340 Damme

Pallieter

Frans Restaurant te 8340 Damme

Frans Restaurant De Drie Zilveren Kannen 8340 Damme

De Drie Zilveren Kannen

Frans Restaurant te 8340 Damme

Brasserie Eet&sfeercafe Goldies 8340 Damme

Eet&sfeercafe Goldies

Brasserie te 8340 Damme

Grill Restaurant Den Heerd 8340 Damme

Den Heerd

Grill Restaurant te 8340 Damme

restaurant De Zuidkant 8340 Damme

De Zuidkant

restaurant te 8340 Damme

Frans Restaurant De Lieve 8340 Damme

De Lieve

Frans Restaurant te 8340 Damme

Restaurant Le Bonheur 8340 Damme

Le Bonheur

Restaurant te 8340 Damme

restaurant Tante Marie 8340 Damme

Tante Marie

restaurant te 8340 Damme

Aanbevolen